This project required making a small exterior space functional yet visually appealing and simple. Adding wood paneling to a portion of the exterior created a warmer environment for the patio and also created an opportunity to tie in the buildings architecture with the fencing . A mix of concrete steps and wood decking provides for a sleek design with gas fire pit seamlessly incorporated  with strong edges and clean interlocking forms. Mexican weeping bamboo is used along the fence add delicate texture while create privacy without overbearing hight. A stand of timber bamboo adds an element of scale to the landscaping. Linnie Canal, Venice
Before
After
Before
After
Before
After
 < Previous ProjectBlairDr.htmlshapeimage_3_link_0
Next Project >HillsideAve.htmlshapeimage_4_link_0
Return to Portfolio Indexportfolio.htmlshapeimage_5_link_0